Кількість
|
Вартість
|
||
|
antonovka
Великі фрукти (110-120 г знаходяться 150 г), круглої форми з & nbsp; & nbsp; помітні ребра по всій довжині. & Nbsp;
Під час зйомки картини яблук, жовто-зелений, з повною зрілою стають повністю жовтими. & NBSP;
М’якоть біла, соковита, ароматна. Смак - солодкий -Sour.
поділ
Яблучні фрукти & ndash; Круглічний 150-210 г, зеленувато-жовтий, з темно-червоним рум'яна на більшій частині поверхні. & nbsp;
М’якоть біла, дрібнозерниста, щільна, соковита, солодкий і кислий смак 4,7-4,8 кульки. & Nbsp;
Знімна зрілість плодів відбувається в кінці початку вересня. Фрукти можна зберігати до 2 місяців.
Безгуда
Плоди дуже великі - до 245-350 г, плоска форма, дозріває наприкінці серпня - на початку вересня. & Nbsp;
Зберігається до листопада. Основний колір плоду-зеленувато-жовтий, з яскравими кармінними штрихами або яскраво-оранжево-жовто-загаром на сонячній стороні. & Nbsp;
М’якоть дрібнозернистий, соковитий, ароматний, кислий, дуже приємний смак.
Дегустаційна оцінка 5 балів.