Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вікторія
дерево & nbsp; середній -розміщений із круглопірамідальною щільністю середньої коронки. Переважаючий тип плодоношення & ndash; мелодії мелодії.
Пізніше пізніше початок вегетаційного періоду та цвітіння дозволяє уникати пошкоджень квітів з пружинними морозами. & Nbsp;
фрукти & nbsp; вище середнього розміру, правильна форма, укладена групою, одна -вимірна. Шкіра гладка. Забарвлення в період знімання зрілості-зеленувато-жовтий колір з яскраво-фіолетовим рум'янцем на більшій частині плодової поверхні. Підшкірні точки невеликі, чітко видимі, численні. Стебло довга, вигнута. Чашка закрита, маленька, гладка блюдце.
М’якоть біла, ніжна, без грануляції, соковита, солодка і кисла, ароматна, дуже хороший смак. & Nbsp;
Знімна зрілість плодів відбувається 20-30 серпня. Дерево тримається твердо. Фрукти зав'язані високо. Вони зберігаються близько місяця, з штучним охолодженням набагато довше. Транспортованість фруктів хороша. Вони споживаються переважно у свіжій формі. & Nbsp;
Різноманітність частково само -фортильна, значною мірою схильна до утворення парфенокарпічних фруктів. & Nbsp;
Зимова стійкість та стійкість до посухи - це висока, середня теплостійкість. Різноманітність стійкий до пари. & Nbsp;
4
Рання Молдова
Отримано Crossing & Laquo; Klappa's Fawest & Raquo; & & laquo; Williams & raquo ;.
Плоди середнього розміру до 150 г. Шкіра жовто-зелена, з легкою зупинкою. & Nbsp;
М’якоть вершкова, жирна, солодка і кисла, ароматна, хороший смак. & Nbsp;
Дозрівання плодів відбувається на початку серпня. Різноманітні мороти, стійкі до впливу хлопців, самотратні.
листопад
дерево & nbsp; середній розмір до 3 м. & nbsp; округлої пірамідальної форми. Скелетні гілки відходять під прямим кутом, добре гілкою. Фруктові утворення утворюються на дереві двох трирічних у вигляді скорочених стрижнів та простих лобінок.
фрукти & nbsp; містять звичайні цукри & ndash; 10,8%під назвою кислоти & ndash; 0,9%, дубильні речовини & ndash; 0,5%, пектинові речовини & ndash; 0,4%.
Плоди дозрівають наприкінці вересня, стають придатними для споживання за місяць і зберігаються до кінця грудня. У замерзлому вигляді вони зберігаються всю зиму, після відтавання кілька днів зберігають хороший смак. & Nbsp;
фрукти & nbsp; не падають протягом періоду мусонних дощів. Різноманітність підходить для приготування компоту, сушених фруктів, варення та варення. & Nbsp;
Він входить у плодоношення протягом 3-4 років, масове плодоношення відбувається через 5-6 років. Урожай є щорічними та рясними. В Інституті врожай дев'ятирічних насаджень становив 54,8 c/га, десять років -олд & ndash; 90,6 c/га, максимум 212 c/га. Різноманітність стійкий до грибкових захворювань. & Nbsp;
4 тривала брехня.