Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дуже ранній сорт канадської селекції.
Персики дозрівають наприкінці червня – на початку липня.
Плоди дуже ошатні, від середніх до великих 120-300г. М'якуш жовто-жовтогарячий, соковитий, смачний, ароматний, середньої щільності, кісточка не відділяється.
Відрізняється високою зимостійкістю. Урожайність висока та регулярна. Сорт стійкий до кучерявості листя персика.
Переваги сорту: скороплідність, транспортабельність, висока зимостійкість.
Перед посадкою персика необхідно очистити та удобрити вибрану ділянку. Виконують таку процедуру восени. Для початку з ділянки прибирають усі бур'яни та інше сміття. Потім на ділянку вносять перегній, що перепрів, і перекопують його. Виконавши таку процедуру, ділянку залишають до весни. З настанням квітня починають викопувати лунки. Розмір посадкової ями: ширина 50 см і глибина 35 см. Потім у викопану лунку додають склянку золи і вносять калійне добриво. Далі в яму ставлять колоноподібний персик і заривають його землею. Після того, як саджанець буде посаджений, його необхідно рясно полити і замульчувати.
Ґрунт для посадки: Якщо ґрунт на ділянці поживний, то в нього слід всипати тільки деревну золу і мінеральні добрива.
Підготовка до зими: Ця культура є теплолюбною, тому на зиму її слід обов'язково вкривати. Поверхню пристовбурного кола потрібно засипати шаром мульчі (перегноєм або торфом) до 10-15 см.
Місце для посадки: Якщо посадити молоде дерево в тіні старших побратимів - урожай стане дрібнішати, втрачати свій смак, а визрівання деревини затягнеться. Найбільше у дерева схильні до вимерзання коріння і бруньки, тому слід вибрати південний бік ділянки. Персик любить тепло і не любить протягів. Постарайтеся посадити дерево біля стіни, місце має бути сонячним і сухим.