Кількість
|
Вартість
|
||
|
СКОР, 2 мл - кращий системний фунгіцид профілактичної та лікувальної дії для боротьби зі шкідниками: паршою та борошнистою росою, а також кучерявості листя, клястероспоріозу, кокомікозу.
Висока ефективність захисту яблунь, груш, вишні, сливи, черешні, абрикоса, а також персика, томатів та картоплі. Використовується при боротьбі з борошнистою росою на огірках, гарбузі, кабачках, смородині, аґрусі. Захищає квіткові рослини, декоративні чагарники від борошнистої роси та плямистостей, троянд від чорної плямистості.
Переваги:
Проникає в рослину та захищає зсередини. Не змивається дощем;
Надовго захищає рослини від інфекції, не допускає перезараження;
Не лише захищає, а й викорінює хвороби.
До уваги споживача! Для уникнення ризиків для людини та навколишнього середовища слід дотримуватись інструкції щодо використання:
Культура Хвороба Норма витрати
Яблуня, груша Парша, борошниста роса 2 мл на 10 л води; 2-5 л робочого розчину на дерево
Персик Кучерявість листя, борошниста роса
Томати, картопля Альтанаріоз, фітофтороз 2 мл на 5 л води на 1 сотку
Обприскувати під час вегетації.
Максимальна кількість обробок: плодові, томати – 3, картопля – 2. Термін очікування від останньої обробки до збирання врожаю – 30 днів, для томатів, картоплі – 14 днів.
Робочий розчин готується безпосередньо перед обприскуванням. Для приготування робочого розчину потрібну кількість препарату розводять у малій кількості води, а потім доводять розчин до 1 або більше літр, ретельно перемішують. Отриманим розчином обприскують рослини, поливають ґрунт.
Для кімнатного квітництва при обприскуванні, замочуванні чи поливі використовують від 0,2-0,6 до 1-2 мл на літр води.
Для обробки яблунь та груш, а також інших плодових рослин – 2 мл препарату розчинити у 5 л води з розрахунку 2-5 л робочого розчину на одне дерево.
Для обробки посадок картоплі та томатів від альтернаріозу та фітофторозу - 5 мл препарату розчинити в 5 л води на 1 сотку
Кількість обробок: для овочевих культур - 2 рази, для плодових - 3 рази.
Запобіжні заходи: Зберігати в оригінальній упаковці в недоступному для дітей місці, окремо від харчових продуктів. Температура зберігання від 0 до 35 °С. Під час роботи не їсти, не пити, не курити. Користуватись індивідуальними засобами захисту. Після закінчення робіт вимити з милом руки та обличчя.
Фасування: 2 мл.
Культура |
захворювання |
Швидкість споживання |
Множина обробки |
Кількість рішення |
Яблучні дерева, груші, персик |
parsh, порошкоподібна цвіль, крива листя |
1, 6 мл/10 л води |
3 |
2-5 л/ дерево |
помідори, картопля |
пізній бритва, альтернатиз |
5 мл/ 5 л води |
2 |
5 л води/ 100 кв.м |