Кількість
|
Вартість
|
||
|
злити Голлівуд & nbsp;-& nbsp; середнє дозрівання, & nbsp; 2-й десятиліття серпня. Червоний. Поперечний темно -червоний, мармуровий. Шкіра делікатна, опушена з сильним восковим покриттям, її легко видаляти з плоду. Пік плоду закруглений, слабо видимий, основа з поглибленням, животом і сором'язливим; жоден шов не невеликий, відрізняється. М’якоть жовтий з рожевим відтінком, враховуючи & сором’язливі; тендери м’якоті ніжні, плавлення, сухість, колір порожнини монолотомно з м’яковою, сік безбарвний. Привабливість фруктів & ndash; 4,5 бали, смаковий рейтинг 4,0-4,3 бали. М’якоть солодка; Aro & Shy; Mat слабкий. Хімічний склад шкіри та целюлози: вміст сухих речовин і ndash; 18,6%, вільні кислоти & ndash; 1,8%, цукри & ndash; 9,0%, аскорбінова кислота & ndash; 15 мг/100г. Шестірня від плоду легка, транспортування хороша. Економічне призначення & ndash; їдальня, оцінка виробництва різноманітності 5 балів, використання різноманітності & ndash; компоти, сушені фрукти.