Укр
Додайте товари до списку бажань
0

зовні цей диво -фрукт нагадує сливу & ndash; Її плоди фіолетові, але більші, ніж у слив і форми, більше схожі на абрикос. Кістка більш округла, легко відокремлена від м’якоті, і на ній добре видно малюнок персика. М’якоть солодка і на смак водночас абрикос і слива. Але в стиглих плодах смак абрикоса виражається яскравішим за смак слив. І, до речі, не потрібно чекати повного стиглого фруктів & ndash; Вони солодкі навіть у недозрішій формі. Смачні компоти, джеми та джеми отримують з плодів Шарафугі.

Поява дерева також зібрав якості батьків. Листя і шипи на гілках & ndash; Як слива. Але кора та структура скелетних гілок & ndash; Як абрикос.
& nbsp; дозрівання Августа.

гібрид & ndash; Це новий вид, різноманітні овочі, & nbsp; дерева та чагарники Отримано шляхом генетичного переходу, запилення різних форм рослин. Вчені та аматорські селекціонери проводять дослідження, експериментують і отримують досить екзотичні рослини, такі як, наприклад, помідор, який має запах лимона (лемато), яблуко, яке має смак винограду (винного) тощо.

Довгий час у багатьох регіонах, де абрикоси та сливи виростали в дикій природі, люди намагалися отримати новий вигляд, який мав би найкращі якості та лако; батьки та Рако; Наприкінці 19 століття американський вчений з генетики Лютер Бербанк зумів отримати рослину названою ним шахрайством. Новий тип містив 50% властивостей сливи (слива) та 50% - абрикос (абрикос). Але споживачі не оцінили успіх, досягнутий науковцями, завод не стала широко поширеним.

Однак пізніше селекціонер Флойд Зайгер, співробітники дитячої кімнати Каліфорнії Дейв Вілсон (у 1989 р.) Принесли нові гібридні сорти, для яких використовувались не лише зливу та абрикос, але й раніше отримані гібриди. Як результат, споживачі в даний час мають можливість спробувати смак нових фруктів:

Дуже витривала рослина, не схильна до багатьох захворювань.

Абрикос може пристосовуватися до різноманітних погодних умов, хоча його зимостійкість і характеризується відносно невисока.
Дерево виростає великим, сорт вважається невибагливим. Врожайність висока, щорічна.
Смак відмінний, приємний аромат, сильний. Урожай добре транспортується. Плоди мають універсальне призначення.

Високоросле дерево з розлогою кроною та довгими гілками. Крона не схильна до загущення. Плодоношення настає з 3 років після посадки саджанця. Термін життя дерева складає до 50 років.

Абрикос легко впізнається за красивими оранжево-червоними плодами. Форма плодів – округла, яйцеподібна. Є глибокий черевний шов. Плоди кисло-солодкі, покриті бархатистою шкіркою, тонкою, але щільною. У світло-жовтогарячої м'якоті приємний абрикосовий аромат. Кісточки великі, добре відокремлюються від м'якоті. Усередині кісточок – смачні ядерця.

На ділянці можна посадити лише одне абрикосове дерево, і воно повноцінно плодоноситиме. Це полегшує догляд за рослиною та збирання врожаю.

Підщепа Жердель.

Посадка абрикоса: В умовах дачної ділянки можна посадити 2-3 деревця в ряд на відстані 3-4 м один від одного. З часом їх крони зімкнуться, але деякі вчені вважають, що така загущена посадка допомагає цим деревам краще переносити зиму. Ями розмірами 80х80 см або 70х70 см і такої ж глибини треба підготувати з осені. У глинистому ґрунті необхідно зробити дренажний шар із щебеню, а в ґрунт додати пісок. У яму разом із верхнім шаром ґрунту вносять мінеральні добрива (суперфосфат із калійною сіллю), перегній.

Догляд за абрикосом: Деревам необхідно забезпечити належний полив. Вони можуть нормально перенести посуху, але для одержання гарного врожаю важливо забезпечити надходження вологи під час появи кольору, активної вегетації (останній весняний місяць), а також за 14-15 діб до збирання врожаю. Ближче до зими, проводять полив для рясного зволоження кореневища, що дозволить зберегти рослину від промерзання в холодний період.

Грунт для посадки: Кислий ґрунт не дозволить виростити хороший абрикос, перед посадкою його вапнують. Легкий суглинок – оптимальний варіант.

Підготовка до зими: Взимку у абрикоса іноді підмерзають кінці однорічних приростів, але це не впливає на його врожайність та стан. При суворих морозах спостерігалося підмерзання приростів до третини довжини, але стовбури та гілки переважно переносять їх. За теплий період рослина відновлюється та закладає плодові бруньки.

Місце для посадки: Ділянка для подальшого зростання абрикоса повинна розташовуватися на сонці, бути захищеною від протягів і різких поривів вітру. Найкраще вибрати височину, де не застоюються опади, а рівень ґрунтових вод не ближче 2,5 м.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Гібрид Sharafuga (абрикос+ слива+ персик)

В наявності
Артикул: 3337
Разновидность
2 550 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Термін дозрівання літнє
Вага плода 60-65 грам
Смак Солодкий
Вік саджанця два роки
Висота рослини до 3 метрів
Висота саджанця 180-190 см
Врожайність при правильному догляді плодоносіть рясно
Морозостійкість Висока
Стійкість до хвороб Висока
Час посадки Осень,Весна
Соняшне світло рекомендоване яскраве сонячне світло
Місце розташування сонячний бік
Відстань між рослинами
Тип грунту плодородна ,нейтральноі реакціі
Полив помірний
Вгору