Укр
Додайте товари до списку бажань
0

& nbsp; Смородина білий десерт (рано) & nbsp; Смородина біла Дессер (рано) & NBSP; Ribes niveum desertna & nbsp; & nbsp; Синоніми: & nbsp; смородина, біла парікка. Опилювачі: & NBSP; Самопичується сорт білого смородини. Походження/історія: & nbsp; різноманітний німецький вибір. Десертна смородина отримала свою назву завдяки солодкому смаку ягід. Солодкість Белая в дикій природі знаходиться в лісовій зоні по всій Євразії. Опис різноманітності: & nbsp; смородина білого десерту & ndash; Ранні та продуктивні різноманітність, які не потребують запилювачів. Чагарник живе і приносить плоди більше 20 років, перші ягоди з’являються на другому році. & NBSP; Плоди мають чудовий десертний смак. Форма: & nbsp; компактний напів -вмісний кущ. Розмір: & nbsp; висота і ширина & ndash; до 1,5 метра. Темпи зростання/Сила зростання: & NBSP; Швидкий темп зростання - від 25 до 50 см на рік. Стріляни: & nbsp; зеленувато, потужне, довгі, прямостоячі. Листя: & nbsp; широкий, триположений, зелений, гладкий, передача по краях, ароматних. Квіти: & nbsp; дзвони жовтого -зеленого кольору, витримують морози до -1 градусів. Час цвітіння: & nbsp; цвітіння в травні. Фрукти: & nbsp; велика середня вага 2 грам, округлі, кремові з легкою жовтнею, прозорою (див. Фото). & nbsp; шкіра щільна, еластична, з глянсовим блиском. М’якоть жовтого відтінку має десертний солодкий смак із легкою кислиною. Ягоди дозрівають наприкінці червня- на початку липня. Безпека фруктів: Завдяки щільній шкірі ягоди добре зберігаються (при температурі +1 & hellip; +5 & deg; c близько двох -трьох тижнів) і витримують перевезення. Ставлення до світла/інсоляції: & nbsp; рослина віддає перевагу сонячних місцях, більш вимогливості на світлі, ніж червоні або чорні смородини. Ґрунт: & nbsp; пухкий, родючий, злегка кислий ґрунт (оптимальний рівень pH-5,5). Краще посадити білу смородину в суглинному та глинистому ґрунті. Легкий ґрунт також підходить, якщо робити гумус, що допомагає утримувати вологу. Переваги: ​​самостійні; хороша толерантність морозу та посухи; стійкість до захворювань та шкідників; великі фрукти з десертним смаком; Стабільна рясна плодоношення (до 6 кг на кущ). Застосування: ягоди частіше споживаються, але також обробляються, заморожені та сушені. Від білих смородинок, соки, компотів, фруктових напоїв, джемів, мармеладу готують, додають до випічки. Ягоди білої смородини містять багато калію, кальцію та заліза, а також високий вміст пектинових речовин, вітамін С. кліматична зона /стійкість до морозу: & nbsp; 5 & ndash; & nbsp; абсолютно вся територія України ( 5a & ndash; 7b)
Матеріали з & nbsp; https://proxima.net.ua/smorodina-belaja-ribes-niveum.net.ua/smorodina-belaja-ribes-niveum.net.ua - desertna.html

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Дісерна смородина

В наявності
Артикул: 3359
100 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Вгору