Кількість
|
Вартість
|
||
|
Прикраса саду і столу - це зливу Мірабела, що відноситься до вигляду колоноподібних плодоносних дерев. Сорт добре транспортується, морозостійкий та лежкий.
Зовнішній вигляд
Мірабелла є компактним деревом заввишки до двох метрів. Воно густо обростає листям і дарує великі плоди. Сливи мають широкоовальну форму, хрумку м'якоть з кісточкою, що важко відокремлюється, під жовто-червоною шкіркою. Дозріваючи, шкірка плода набуває рум'янця.
Висота рослини: 150-200 см.
Урожай: серпень-вересень.
Вага : 45 г.
Форма: округла.
Колір жовтий.
Смакові якості
За шкалою смаку Мірабела набирає 4,2 бали з 5 можливих. Плоди, щойно зірвані з дерева, мають хрумку шкірку і кисло-солодку м'якоть. Якщо зібрані сливи зберігати 5-10 днів, м'якоть стає соковитішим і солодшим. Після заморожування плоди також можуть зберігати медовий смак.
Слива колоноподібна Мірабелла у кулінарії
Чудовий смак зливу робить їх популярними у всіх видах кулінарії. Плоди консервують, запікають із м'ясом, заморожують. Сливи Мірабелла стануть чудовим доповненням фруктових салатів і підходять для свіжого вживання. Соковитість плодів дозволяє використовувати їх для приготування смузі, соків та компотів.